Tuinbonenbruschetta

Recepten

Ingrediënten: 
– 150 gr tuinbonen gekookt en afgekoeld
– 1 volkoren boterham
– 1 el olijfolie
– 15 gr munt
– 50 gr Pecorino Romano kaas of een andere kaas (oud of licht pittig)
– chili vlokken naar smaak
– Zout naar smaak
– Peper naar smaak

Bereiding:
– Kook de tuinbonen tot beetgaar, ca. 7 minuten. Spoel af met koud water en laat goed
afkoelen.
– Besprenkel het brood met (aromatische) olijfolie en bak in oven op 200 graden
knapperig.
– Maak de bruschetta’s op smaak door ze in te wrijven met knoflook.
– Mix de koele tuinbonen met olie, een handje vers gehakte munt, grof gemalen peper en
zout en eventueel een puntje fijn gemalen chili vlokken.
– Lepel op een bruschetta en maak af met geschaafde kaas.

Smakelijk !

daisycornelissen1973@gmail.com

vrijdag 8 juli 2022 | Recepten

Meer nieuws

Salutogenese: De oorzaken van gezondheid op vrijdag 4 april

Salutogenese: De oorzaken van gezondheid op vrijdag 4 april

Op vrijdag 4 april organiseert Dennis van Straalen (één van onze vrijwilligers) een cursusdag Salutogenese. We zien het zóveel om ons heen: verlies van fysieke en mentale gezondheid.Niet alleen bij ouderen, ook bij jongeren en kinderen worden steeds vaker chronische...

Lees meer
Vega Rendang uit de Slowcooker

Vega Rendang uit de Slowcooker

In mijn Kerstpakket zat een Slowcookertje en dus ging ik op zoek naar een recept. Ik ben helemaal geen kokkin, maar dit gerecht is hemels en goed te doen. Ik heb het geluk dat er een toko om de hoek zit waar ik de bijzondere ingrediënten kon halen. Deze lagen naast...

Lees meer
Proefdagen in aantocht

Proefdagen in aantocht

Sorry lieve mensen. Ik heb jullie heel januari verwaarloosd. Mijn excuses. Het ligt niet aan Michiel, maar aan mijn drukke hoofd en leven. Plannen is niet mijn sterkste kant 😉 Ik was net mijn digitale mapje Kraanvogel aan het structureren, waarbij de recepten ook...

Lees meer